tisdag 20 oktober 2009

Karate-Krille från Kristianstad

Här kommer ännu en, ganska så burlesk, rysarberättelse från förmiddagens underhållning! (något omarbetat och korrigerat). Jag rekommenderar er att inte ta allt detta på så blodigt allvar... ;)

Det var en gång en alkoholist. Han drack väldigt mycket tequila på morgonkvisten. För det tyckte han var bra. Hans namn var Krille. Han bodde i ett gräsligt hus med mycket mögel i. Han försökte ständigt dölja mögellukten med färska lager av inköpta jordgubbar. På dessa kunde han laga jordgubbsmarmelad tillsammans med björnbär. Sedan groggade han på det. Som efterrätt kalasade han på en finsk sommarsoppa.
Krille hade även en annan hobby. Han misshandlade sin fru och sina barn, eftersom de hade hjälpts åt att måla huset chockrosa, just därför var det så fult. Han gick in i huset för att spruta gult.
Han insåg att vintern var på väg, så han tog in på ett vandrarhem. Så fort han kom fram brände han ner hela byggnaden. Sedan byggde han upp en spritaffär och började koka egen h.b. Det gick tyvärr inte att sälja vidare. Krille blev sur och bestämde sig för att prata med landets president. Dom tjafsade väldigt länge om varför hembränt inte får säljas, och efter fyra långa timmar av tjat så tröttnade landsmannen och sa: OK. - Tack så mycket, sa Krille. Varsågod, sa presidenten och gick hem mot sin strandvilla. Detta var en flott djurgårdsvilla som låg ute på Valdemars Udde, precis vid textilmuséet.
Där inne drack han upp all hembränt sprit som han hade baxat av Krille i hemlighet. Sedan startade han en öltävling med två hästar och en gammal kärring som dog dagen efter.
Krille läste om händelsen i tidningen dagen därpå. Han sökte upp presidenten ännu en gång, för att sedan slå ihjäl honom. Kärringen som dog var nämligen Krilles farmor, och dessutom hade presidenten snott med sig all hembränt.
Följden blev att Krille åkte i fängelse. Han väntar än idag på sin frigivning. Han tittade upp mot stjärnhimlen med sin kikare och blev sedan uppfångad av några högre makter som gav honom en fribiljett till himlavalvet med Karlavagnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar