lördag 28 mars 2009

People Like Us -
Cover You Up Tour


Yaaapp, i torsdags hade vi vårat allra första officiella framträdande på Attention-mässan i Västerås. Det var en energiboost utan dess like och publikstödet var åtminstone skapligt!
Vi spelade upp ett antal 60/70-talsklassiker som You Really Got Me, Come As You Are och The Man Who Sold The World.
Väl där passade vi på att äta på thailändsk restaurang, promenera runt i solvädret samt delta i en lärorik föreläsning om Left is Right - ett företag som enbart anställer personer med Aspergers Syndrom och tar tillvara på deras personliga styrkor och specialförmågor istället för svagheter och tillkortakommande. Väldigt intressant var det!

Nu på Torsdag kl 19.00 är det dags för vårat storslagna, färgsprakande, hett efterlängtade och hejdundrande Jubileumsframträdande på Sjöviks Folkhögskola kl 19.00!, för ett hunratal människor!!! Längtar innerligt till dess att stunden är inne! =)

Annars har hela den gångna skolveckan bestått av allehanda kompositionskonserter, folkvisekonserter och ännu fler färggranna underhållningsframträdanden. Jag har också varit ute i skogsmarkerna och ridit islandshäst, för första gången på snart 8 år... osannolikt, jag vet!
Framförallt då man sedan förskoleålder och uppemot högstadietiden varit så hängiven och passionerad av sina ridlektioner. Allt jag kan säga var att det var en förfriskande upplevelse för kropp och själ!


Chiaos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar